torsdag den 28. maj 2009

Færdig, flad, fattig, fastansat, forelsket

.. er sådan cirka hvordan jeg har det nu. Eller, for at starte med det sidste, så er jeg ikke forelsket (i andet end livet i hvert fald), men den slags kommer jo når man mindst venter det (og sikkert også til trods for mit noget anstrengte forhold til lige netop dén kliché).
Færdig- efter 8 uger med godt samarbejde, mange kopper kedelig kantinekaffe og redegørelse, analyse, diskussion og konklusion er bachelorprojekt printet, trykt og klar til aflevering. Fantastisk følelse! Og lidt et antiklimaks ikke liiige at skulle skrive noget til i morgen eller bikse en litteraturliste sammen. Har været helt flad. Som i træt som et alderdomshjem. Skønt at tage ugens længste og mest velfortjente morfar på sofaen, uden dårlig samvittighed, efter lange dage og sene aftener med kloge tanker for fulde drøn. Fattig- trykning af bachelorprojektet var noget dyrere end beregnet og nu er man jo aldrig blevet styrtende rig af at være på su....
Fastansættelsen er til gengæld i hus, så jeg kan se frem til en sensommer/efterår hvor de røde tal gerne skulle blive lidt mindre røde. Samtidig siger jeg goddag til pendlertilværelsen og jordemoderlivet på Næstved Sygehus. Efter en samtale hvor jeg vist snakkede som et vandfald og var idealistisk og entutiastisk blev jobbet i hvert fald mit. 32 timer i første omgang. Glæder mig super meget til at komme igang og fortrænger at det sikkert også bliver både grænseoverskridende og angstprovokerende. Er faktisk ret stolt af mig selv!

Næste større udfordring er en eksamen der skal bestås før titlen er i hus og et Alt for Damerne løb der skal løbes. Men aller allerførst skal jeg slappe af et par dage og nyde det gode sommervejr DMI lover..

tirsdag den 19. maj 2009

Enten eller både og

Et eller andet sted, så synes jeg at de der ''enten-eller'' lister man af og til får på mail eller ser diverse steder er lidt platte. Men jeg synes også de er lidt sjove og kan være med til at give en del information om den der svarer. Så her kommer en af slagsen. Da jeg til tider har et særdeles veludviklet ubeslutsomheds-gen er det ikke blot enten eller, men også både og...


Morgenfugl eller natteravn?
Mest morgenfugl. Men der er nu noget over stilheden ved dagens begyndelse og slutning

Forår eller Efterår?
Efterår, ubetinget. Om foråret bliver jeg rastløs, om efteråret falder jeg til ro. Og har fået fyldt energidepoterne i løbet af sommeren

Ude eller hjemme?
Ude kan jo også være hjemme? Hmm. Base hjemme, men med udlængsel

Vingummi eller lakrids?
Vingummi. De sure af slagsen.

Biograf eller dvd?
Hver ting til sin tid, men biograf er altid et hit. Empire øverst på listen og Palads nederst. Ej, det må blive biograf.

Pest eller kolera?
Altså pest er jo udryddet mens kolera af og til optræser i epidemier. Så pest?

Vin eller øl?
Igen, hver ting til sin tid. En kold øl en sommerdag er ligeså fantastisk som et glas vin en vinteraften

Energisk eller doven?
Det veksler gevaldigt

Bly viol eller rejekælling? Hmm, jeg er vist bare min egen! Og en god mellemting- ikke den der råber højest, men heller ikke bange for at sige min mening

Bonderøven eller Blachmann?
Bonderøv... med et snert af Blachmann


Er der noget DU vil ha' svar på, så post en kommentar :)

mandag den 11. maj 2009

Løbeskoene er kridtet!


Jeg har gjort noget fuldstændig hovedkuls. Nemlig kastet mig ud i et løbeprogram. Okay, det ER faktisk ikke hovedkuls, men ganske velovervejet. Eftersom abonnementet til Fitness.DK er opsagt (for dyrt i forhold til, hvor lidt det bliver brugt) og vejret indbyder mere til at være ude end inde er jeg gået i krig. I dag, første dag, lød det: En rute på 2,5 km og skiftevis 2 min. gang og 2 min. løb. Så på en omhyggelig opmålt rute zig-zaggede jeg mellem fodgængere og opdagede nye veje i lokalområdet. Det var faktisk okay. Ømme ben da jeg kom hjem, men jeg tror og håber det er starten på noget stort. Det kunne i hvert fald være fedt. Tanken om friheden i løb tiltaler mig. Ingen afhængighed af tid og sted, men bare afkobling (og prusten og stønnen).
Lidt uovervejet er det tilgengæld nok, at jeg er blevet lokket til at deltage i 'Alt for Damerne's' 5 km løb i juni. Hvor kom den lige fra? Men det er i hvert fald fremragende motivation til at blive ved.

Den stive rygrad er tilgengæld ved at blive lidt blød igen og kræver disciplin og viljestyrke. Somehow ER gulerodsstave og agurkestykker bare ikke rigtig helt det samme som vingummi, is og kage.

Ellers sker der vist ikke det helt store her. Har et tøm fryseren - spis sundt- spar penge projekt kørende. Skriver bachelorprojekt på højtryk, spekulerer over min fremtidige jobsituationer og holder udkig efter en dejlig mand.